De komende jaren worden er in de Slachthuiswijk nieuwe woningen en handelsruimtes gebouwd. De Stad Antwerpen grijpt deze kans aan om ook de publieke ruimte opnieuw in te richten. Over deze inrichting wilde ze de mening van de buurtbewoners horen. In augustus en september 2020 organiseerde de stad daarom focusgesprekken, wandelingen door de wijk, een online bevraging, interviews en activiteiten met kinderen.

 

De voorbije maanden ging het ontwerpteam publieke ruimte aan de slag met de feedback uit al deze activiteiten. Benieuwd naar hoever de ontwerpers staan? Wil je weten wat ze met de feedback van de buurt deden? Bekijk het ontwerp en geef jouw feedback in de online bevraging.
 

Naar de bevraging - Klik hier 

Details en bevraging over het ontwerp
De ontwerpers horen ook graag of hun ontwerp nog altijd in de goede richting zit. Of zien ze toch nog belangrijke zaken over het hoofd? 

Bekijk het ontwerp en geef jouw feedback.
Concept Masterplan en Speelweefselplan
Hier vind je de bundel van het concept Masterplan zoals goedgekeurd door het college, en ook het speelweefselplan.
Conceptontwerp publieke ruimte Slachthuiswijk goedgekeurd
Eind januari keurde het college van de stad Antwerpen het conceptontwerp van de publieke ruimte in de Slachthuiswijk goed. Binnenkort komen de ontwerpers terug naar de wijk om te tonen hoever hun ontwerp staat.
Inschrijving online sessie 4 maart

Zin om met de ontwerpers in gesprek te gaan? Schrijf je dan in voor onze online sessie op donderdag 4 maart van 20.00u tot 21.30u
Het ontwerpteam toont je hoever ze staan met hun ontwerp. En hoe ze met jullie feedback aan de slag gingen.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot dinsdag 2 maart.

Presentatie terugkoppelmoment

Benieuwd naar de input van het participatietraject tot nu toe? Bekijk hier de presentatie die we toonden tijdens het terugkoppelmoment 'De Wensen van de Wijk' op donderdag 24 september.

Informatie wijkwandelingen

De wijkwandelingen gemist? Bekijk hier de informatie die we tijdens de wandelingen toonden.

Hoe gaan we verder?

Wat volgt na de participatie? Wanneer starten de werken?

Meer info over dit project

Dit project over de openbare ruimte is deel van een groter project Slachthuissite loopt al een tijdje. Wil je meer weten?

Bienvenu sur Createlli Lab