Bienvenu sur Createlli Lab

 

De komende jaren worden er in de Slachthuiswijk nieuwe woningen en handelsruimtes gebouwd. De Stad Antwerpen grijpt deze kans aan om ook de publieke ruimte opnieuw in te richten. Over deze inrichting wilde ze graag de mening van de buurtbewoners horen. In een online bevraging en verschillende buurtactiviteiten konden geïnteresseerden hun mening delen over ideeën die werden voorgesteld door een ontwerpteam publieke ruimte.

 

Ondertussen is dit deel van het participatietraject in de wijk afgerond. Het ontwerpteam publieke ruimte ontving alle verzamelde input en werkt zijn conceptontwerp nu verder uit. Eind dit jaar of begin volgend jaar komt het team terug naar de wijk om het conceptontwerp voor te stellen en te horen wat de buurt van het aangepaste ontwerp vindt.

 

Meer weten?

Bekijk hier de presentatie die we toonden tijdens ‘De Wensen van de Wijk’ op 24 september. De informatie die we tijdens de wijkwandelingen toonden vind je hier. Op de hoogte blijven over de plannen voor de publieke ruimte in de Slachthuiswijk? Laat hier je gegevens na.

 

Presentatie terugkoppelmoment

Benieuwd naar de input van het participatietraject tot nu toe? Bekijk hier de presentatie die we toonden tijdens het terugkoppelmoment 'De Wensen van de Wijk' op donderdag 24 september.

Informatie wijkwandelingen

De wijkwandelingen gemist? Bekijk hier de informatie die we tijdens de wandelingen toonden.

Hoe gaan we verder?

Wat volgt na de participatie? Wanneer starten de werken?

Meer info over dit project

Dit project over de openbare ruimte is deel van een groter project Slachthuissite loopt al een tijdje. Wil je meer weten?