Bienvenu sur Createlli Lab

 

De Stad Antwerpen wil jouw mening horen over de inrichting van de pleinen, speeltuinen en straten in de Slachthuiswijk. De komende jaren worden er in de wijk nieuwe woningen en handelsruimte gebouwd. We grijpen deze kans aan om ook de publieke ruimte opnieuw in te richten.

 

Een ontwerpteam publieke ruimte werkt momenteel ideeën uit over hoe de nieuwe buurt er kan uitzien. Daarbij kregen ze van de Stad en de buurt de opdracht om rekening te houden met een aantal vertrekpunten: een groene publieke ruimte, ruimte voor sport en spel, een levendige wijk, een wijk in beweging en klimaatambities. Hun ideeën leggen we graag aan jou voor. Zo willen we samen tot een breed gedragen ontwerp komen.

 

Woon of werk je in de Slachthuiswijk of kom je er vaak? Kom dan zeker langs op één van de ontmoetingsmomenten met de ontwerpers in de wijk. En ga met het ontwerpteam in gesprek.

 

Wijkwandeling en programma

Doe mee! De ontwerpers willen ook jouw advies horen. Waar en wanneer kan je dat? Bekijk de agenda.

Kinderen aan het woord

Kinderen krijgen een belangrijke stem. Vzw Sportpret neemt de kinderen van de buurt mee op een avontuurlijke tocht in de wijk.

Hoe gaan we verder?

Wat volgt na de participatie? Wanneer starten de werken?

Meer info over dit project

Dit project over de openbare ruimte is deel van een groter project Slachthuissite loopt al een tijdje. Wil je meer weten?